Naujos prekės

Naujos prekės

Nežinai kuo pasipuošti? Čia rasi universaliausią pasiūlymą!

Data: Komentarai: 0 Paspaudimai: 33614

MAŽOS JUODOS SUKNELĖS ISTORIJA

Maža juoda suknelė turbūt pats svarbiausias ir žymiausias rūbas mados istorijoje. Jos oficialia gimimo data laikoma 1926 metų spalio 1-oji – būtent tada Vogue žurnale pasirodė Coco Chanel sukurta suknelė iš juodo šilko.

"Mada nėra susijusi tik su drabužiais. Mada yra ir danguje, ir gatvėje. Ji susijusi su idėjomis, su tuo kaip gyvename ir kas vyksta aplink mus" - Coco Chanel.

Dizainerė stengėsi perteikti moterims, jog gražu yra tai, kas patogu ir paprasta. Ji norėjo išlaisvinti moteris iš tuo metu madingų korsetų, siūlydama joms tiesaus kirpimo sukneles, kelius dengiančius sijonus, paprastas kelnes, patogius žemakulnius batelius ir trumpas šukuosenas.

Chanel madų namų vadovas Karlas Lagerfieldas yra pasakęs: "Dėvėdama juodą suknelę, moteris atrodo nei per prastai, nei per daug išsipūsčiusi. Maža juoda suknele vilkinti moteris yra tinkamai apsirengusi bet kokiai progai".

Ir tai tikra tiesa. Teisingai pasirinkusios aksesuarus, su juoda suknele pritrenkiančiai atrodysite ir ofise, ir vakarėlyje, ir restorane ar kino salėje. 

Kita vertus, toli gražu ne visos juodos suknelės yra vienodos. Jas privalote ne tik turėti, bet ir gerai žinoti, kaip teisingai jas dėvėti!

              

Ilga juoda suknelė                                                        Juoda puošni suknelė

              

Juoda universali suknelė                                             Midi ilgio juoda suknelė

              

Juoda dekoruota suknelė                                             Juoda kokteilinė suknelė

             

Juoda megzta suknelė su vilna                                    JUODA SUKNELĖ SU SKRAISTE

Komentarai

Palikite savo komentarą