Naujos prekės

Naujos prekės

Mano atostogų dienoraštis

Data: Komentarai: 0 Paspaudimai: 25664

Koks buvo GlosStyle įkūrėjos lagamino turinys nuostabioje Kroatijoje

Vasaros belaukiant ...

Apėmė nostalgija ir neapsakomas laukimo jausmas. Laukimas ... atostogų. Jau mintyse dėlioju, kas įšoks į mano atostogų lagaminą: ryški suknelė, pagal vėjo stiprumą šokanti pastelinė tunika, romantiška ilga suknelė, valiūkiški šortai ...  skrybėlė, akiniai ir kiti niekučiai. Tokios mintys pasakysite lengvabūdiškos? Gal ir taip :) Bet juk taip smagu ir moteriška atostogas pradėti "galvoje", kai dar esi paskendusi darbuose :)

Besvajodama perverčiau savo praeitų atostogų nuotraukas nuostabioje Kroatijoje. Noriu ir su jumis pasidalinti. Gal tai privers ir jus svajoti apie atostogas anksčiau laiko :)

Aš Daiva (GlosStyle įkūrėja) pristatau savo atostogų dienoraštį.

1 diena.

Paplūdimio kimono

Nežinau patogesnio drabužio kaip paplūdimio kimono. Užsimesti ant maudymosi kostiumėlio skubant nusipirkti gaivinančių ledų. O dar geriau, kad taip gali skubėti prie jūros tiesiai iš namų. Jokių papildomų drabužių naštos, patogu, gražu ir labai praktiška. 

Įsigyti tokį patį galite čia PAPLŪDIMIO KIMONO

2 diena.

Tunika

Kai temperatūra siekia apie 35 laipsnius karščio net ir vakare, o kaitintis prieš saulutę jau nebesinori ir planas yra aplankyti panoraminį kalną, svarbu ne tik patogi avalynė, bet ir patogus drabužis, kuris leistų odai kvėpuoti, ant kurio nesimatytų nejaukios prakaito dėmės ir, žinoma, būtų gražus :) Nuotraukoje vilkiu tuniką sukurtą Italijoje.

Įsigyti galite čia LAISVALAIKIO TUNIKA

3 diena.

Suknelė

Kai išblyškusi iš po žiemos oda pagaliau pasidengia auksiniu atspalviu, tai ir nuotaika pagerėja ir ryškios spalvos atrodo įspūdingai. Tą vakarą pagavau ne vieną žvilgsnį iš praeivių. Turbūt ne veltui ;)

Suknelę galite įsigyti čia RYŠKIOJI SUKNELĖ

4 diena.

Siuvinėta suknelė

Vakarienė ant jūros kranto jūros gėrybių restorane gurkšnojant vietinį vyną, ragaujant tradicinius Kroatijos patiekalus. Pasivaikščiojimas siaurutėmis senamiesčio gatvelėmis. Gatvės muzikantų melodijų pasiklausymas. Romantiškai nuotaikai sukurti įtakos turi ir apranga. Juk nepaneigsite? Vilkiu nuostabios spalvos siuvinėtą suknelę. 

Suknelę rasite čia ILGA SIUVINĖTA SUKNELĖ

5 diena.

                                                 Viskozės suknelė

Dubrovnikas - vienas gražiausių mano aplankytų miestų. Bet čia karštis dar didesnis. Nuostabus marmurinis grindinys alsuoja ne tik grožiu, bet ir neapsakomu karščiu. Todėl itin svarbu kuo vilki. Geriausia rinktis kuo natūralesnius audinius. Vilkiu viskozės suknelę. Plevėsuojanti medžiaga, elastinis, kūno judesių nevaržantis juosmuo padėjo jaustis kiek įmanoma patogiau.

Suknelę rasite čia GĖLĖTA VISKOZĖS SUKNELĖ

6 diena.

Trūkinėjanti palaidinė

Laisvas neįpareigojantis vakaras. Ir šią sidabrinę smagią palaidinę iš vis labai mėgstu ir ne tik per atostogas. Čia ją vilkiu su šortais, tačiau galima derinti ir su džinsais, ar net klasikiniu švarku.

Palaidinę įsigyti galite čia SIDABRINĖ TRŪKINĖJANTI PALAIDINĖ

7 diena.

Suknelė

Plitvicos ežerų nacionalinis parkas. Čia kvapą gniaužia ne tik kaitri saulė, bet ir neišpasakyto grožio gamta, kriokliai, ežerai. Kiekvienas kūno centimetras buvo šlapias ... kaip suprantate ne nuo maudynių :) Išgyventi padėjo skrybėlė ir viskozės plonytė suknelė, tik gaila, kad ji juoda :))) 

Suknelę rasite čia LAISVALAIKIO SUKNELĖ

8 diena.

Maža juoda suknelė

Maža juoda nėriniuota suknelė puikiai tinka vakarėjančiame prabangių jachtų uoste. Ši suknelė labai universali ir adaptuota ne tik atostogoms.

Mažą juodą suknelę rasite čia MAŽA JUODA SUKNELĖ

9 diena.

Ilga suknelė

Niekad labai nemėgau suknelių atvirais pečiais. Na suprantat, moteriški dalykėliai :))  Tai nesilaiko, tai negražiai atrodo :))) Bet pakeičiau savo nuomonę atradusi šią itališką suknelę. Guma taip puikiai prisispaudžia prie krūtinės, kad tikrai neslysta ir nereikia rūpintis ar viskas vietoje. O apatinė dalis N U O S T A B I - einant plevėsuoja labai gundančiai :) O medžiaga be galo maloni ir švelni. Tikra atostogų suknelė! Sakau 100 kartų TAIP suknelėms atvirais pečiais :)

Šią rasite čia  SUKNELĖ APNUOGINTAIS PEČIAIS

10 diena.

O va čia palikime intrigą :) Kelionė į namus, kad ir smagi, bet ne visai stilinga :) 

Atostogų belaukianti, Jums linkėjimus siunčianti aš - Daiva :) Beplanuodamos ką įsimesite į lagaminą,  mini atostogas savo "galvoje" pradėkite jau dabar.

Komentarai

Palikite savo komentarą