Naujos prekės

Naujos prekės

Tinklaraščio kategorijos

Tinklaraščio kategorijos

Kaip išsirinkti odinę striukę?

Data: Komentarai: 0 Paspaudimai: 28085

Ar išlaidaujate renkantis odinę striukę?

Ar sunku išsirinkti odinę striukę? Ar išlaidaujate ją perkant?

Ko gero odinę striukę galima rasti kiekvienoje spintoje, tai neatskiriama stilingos moters garderobo dalis. Bet dažna problema, kad striukė greitai susidėvi arba tampa nebemadinga ir kiekvienais metais norisi vis naujos. Svarstote ir nežinote, ar įsigyti natūralios odos, ar pataupyti ir rinktis sintetinę? Ar jūs renkatės tik vieną sezoną išskirtinės spalvos madingą striukę, puoštą įmantriomis madingomis detalėmis, ar tą, kuri džiugins ne vienerius metus?

Jei norite investuoti tik į vieną kokybišką odinę striukę, kuri niekada neišeitų iš mados ir nenorite pirkti kiekvienais metais naujos, kuri atitiktų naujausias mados tendencijas, nedarykite šių 5 klaidų:

1. Nekokybiška oda

Ilgai tarnauti gali ne tik natūrali oda, bet ir sintetinė. Tačiau ją turite rinktis itin kruopščiai. Atkreipkite dėmesį, ar oda nėra linkusi itin glamžytis, nes tokia striukė labai greitai susidėvės. Galite įsigyti vintažinę sendintos odos striukę – ji tarnaus ilgai ir neišeis iš mados.

2. Per daug aptemptas modelis 

Jei norite įsigyti striukę nesivaikant naujausių tendencijų ir ją vilkėti ne vienerius metus, rinkitės laisvesnį modelį, kurio ilgis būtų iki liemens. Po laisvesne striuke bus patogu vilkėti ir megztinį.

3. Išskirtinė apykaklė

Nesirinkite įmantrių apykaklių, kurios gali būti ir kailinės, ir spalvotos. Jos kitais metais gali būti nebemadingos.

4. Iškirtinės detalės 

Nepirkite striukės su daugybe sąsagų, siuvinėjimų ir kitų dekorų.

5. Spalva

Kruopščiai išsirinkite spalvą, kuri derės prie jūsų turimų drabužių – gal tai juoda, ruda, smėlinė, tamsiai bordo. Nesirinkite ryškių spalvų, nes kitais metais norėsite naujos striukės.

Komentarai

Palikite savo komentarą