Naujos prekės

Naujos prekės

Kaip išsirinkti namų kvapus

Data: Komentarai: 0 Paspaudimai: 15848

Kaip teisingai išsirinkti ir naudoti namų kvapų difuzorių?

Šiais laikais namų kvapų difuzorius ko gero yra kiekvienuose namuose. Jis ne tik namus pripildo nuostabiais aromatais, bet ir yra puiki interjero detalė. Tačiau kartais tenka nusivilti, kad kvapas vos po kelių dienų sunkiai užuodžiamas arba labai greitai išgaravo. Tai priklauso visų pirma nuo kvepalų kokybės, visų antra – ar tinkamai jį pasirinkote ir naudojate.

Kaip pasirinkti tinkamą kvapą difuzorių konkrečiai erdvei?

Jeigu jau nusprendėte, kad namuose turėsite namų kvapų difuzorių, turėtumėte žinoti, kokio dydžio patalpoje jis bus. Tai labai svarbu, nes nuo patalpos dydžio priklausys, kokio dydžio difuzorių rinktis tam, kad kvapas užpildytų jūsų erdvę. Pateikiame lentelę, kokio dydžio patalpoje, kokį difuzorių rinktis:

Mililitrai

Kvadratai

100 ml

4-10 m²

250 ml

10-20 m²

500 ml

20-40 m²

1000 ml

40-60 m²

Kitas svarbus aspektas – aromato išgaravimo laikas. Skirtingų dydžių difuzoriai turi ir skirtingą išgaravimo laiką, pavyzdžiui, 100 ml kvapas išgaruoja per 2-3 mėn., 250 ml per 3-4 mėn., 500ml per 4-5 mėn., 1000ml per 6-7 mėn.

Atidarius difuzorių, lazdeles rekomenduojama apversti tik po 24 valandų - per šį laiką lazdelės visiškai sugers kvapą ir jis skleisis tolygiai. Vėliau lazdeles reikia kartas nuo karto apversti, taip kvapas namuose sklis intensyviau.

Taip pat atidžiai pasirinkite vietą difuzoriui - jo negalima laikyti arti radiatoriaus, skersvėjo veikiamose vietose, reikia saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Priešingu atveju difuzorius greitai išgaruos.

VEIKSMINGAS PASIRINKIMAS: PURŠKIAMI KVAPAI PATALPOMS

Jeigu ieškote tinkamų Jūsų namams kvapų, turite žinoti, kad be difuzorių būna ir purškiamų kvapų. Koks skirtumas tarp šių dviejų produktų? Tai priklauso nuo to, kaip pageidaujate gyventi savo namuose.

Namų kvapų difuzoriai su lazdelėmis – tikra namų interjero detalė. Stikliniai buteliai papuošia bet kurias patalpas ir juos lengva naudoti, nes kvapai vis iš naujo pasklinda patalpose be jokių pastangų. Jums tereikia atsiminti reguliariai apversti lazdeles. O purškiamiems kvapams reikia daugiau dėmesio.

Purškiklis veikia labai greitai ir iškart, todėl jis tiks, kai norite kvėpinti savo namus tik, kai kyla toks noras. Purškiami kvapai yra labiau koncentruoti ir stipresni. Jie puikiai tinka tokioms didelėms erdvėms kaip loftai ir atviros erdvės.

Naudodamiesi specialia purkštuko sistema, galite išgauti maksimalų intensyvumą, nieko neprarasdami. Jeigu ieškote alternatyvos namų kvapų difuzoriams su lazdelėmis, purškiami kvapai gali būti puiki išeitis – Jums tikrai patiks visuose namuose pasklindantis mylimas kvapas.

Komentarai

Palikite savo komentarą