Naujos prekės

Naujos prekės

Tinklaraščio kategorijos

Tinklaraščio kategorijos

Naujausios odinių drabužių tendencijos

Data: Komentarai: 0 Paspaudimai: 8796

Odinių drabužių mados tendencijos neapleidžia pirmaujančių pozicijų!

Šiais metais odiniai drabužiai siejami su seksualiu ir drąsiu įvaizdžiu. Jie turi plačias galimybes kuriant tiek elegantiškus, tiek drąsius derinius. Todėl jei norite atrodyti ryškiai ir individualiai – 2019 m. odiniai drabužiai yra būtent tai, ko jums reikia.

2019 m. odiniai drabužiai be galo plataus spektro ir stiliaus: retro, vintage, elegantiški ir urbanistiniai.

Kalbant apie spalvas ir tekstūras - odiniai drabužiai yra populiarūs ne tik tradicinės juodos ir rudos spalvos, bet ir rožinės, mėlynos, smėlinės, bordo, garstyčių, raudonos ir žalios spalvos atspalvių iš matinės ar blizgios odos.                        

Odinių drabužių konstrukcijos praturtintos dekorais, kniedėmis, mygtukais, užtrauktukais, siuvinėjimais, kailių intarpais.

Elegantiškai ir efektyviai atrodo ir minimalistinės odos suknelės bei sijonai, ir taip pat neįprasti ir drąsūs jų modeliai. O pieštuko tipo sijonai yra nenuginčijami lyderiai šiais metais.                                     

Dar viena populiari odinių drabužių kategorija - odinės striukės rudeniui ir žiemai bei elegantiški švarkai. Žiemos laikotarpiu itin stilingos odinės striukės su kailiais. Su jomis jausitės ne tik gražiai, bet ir labai šiltai.

Glamūrinės odinės striukės su neįprastomis trijų ketvirčių rankovėmis, švarkai su gobtuvais nustebins stiliaus ieškančias moteris. 

Geriausiu elegancijos pavyzdžiu tapo odiniai paltai ir pončai, kurie tinkami biurui ir kasdienai.

Dar vienas populiarus sezono drabužis - odinės kelnės ir šortai. Kelnės susiaurintos, patrumpintos arba plataus silueto. Šį sezoną bus populiarios ne tik jaunimo tarpe, bet ir tarp drąsių, pasitikinčių moterų.

Tarp odos gaminių negalima pamiršti netikėtos tendencijos – odinių palaidinių. Jos puošia daugybę mados dizainerių kolekcijų. Taip pat tokie odiniai drabužiai, kaip liemenės, vis dar neprarado populiarumo. Jas lengva derinti su džinsiniu audiniu, prie siaurų ar plačių kelnių, varpelio ar pieštuko formos sijonų.

Rinkitės stilingus, bet patogius

drabužius, derančius prie jūsų asmenybės!

Komentarai

Palikite savo komentarą