Naujos prekės

Naujos prekės

Tinklaraščio kategorijos

Tinklaraščio kategorijos

Kuriame savo istoriją! Linen story by GlosStyle

Data: Komentarai: 0 Paspaudimai: 690

Kuriame savo istoriją! Linen story by GlosStyle lininių miego drabužių kolekcija.

Penki metai nuoširdaus ir didelio darbo. Penki metai, kupini džiaugsmo ir žinojimo, kad esu ten, kur turiu būti, nes be galo myliu madą. Šiandien sakau – užaugome. Ir tik jūsų dėka, mano brangios klientės, praėjus penkiems metams galiu išpildyti dar vieną savo svajonę.

Jaudinuosi ne mažiau nei tą dieną prieš penkis metus. Bet su dideliu džiaugsmu pristatau Jums savo asmeninį drabužių prekės ženklą LINEN STORY by GLOSSTYLE. O istoriją kurti pradedame nuo stilingos lininės rankų darbo miego tekstilės kolekcijos. Romantiški ir klasikiniai, jaukūs ir stilingi chalatai bei naktiniai. Nuo prabangios grafito ir sodrios raudonos iki romantiškos melsvos spalvos ar žaismingų taškelių. Ir tik iš nuostabaus natūralaus minkštinto lino.

Klausiate kodėl pasirinkau būtent lino audinį? Nes labai vertinu natūralumą ir kokybę, o ypač kalbant apie miego tekstilę. Be to, lino audinys man yra be galo jaukus ir gražus, nuo jo spalvų, tekstūros iki kiekvienos raukšlės, kurios yra būdingos tik linui ir yra laikomos autentiškumo bei kokybės ženklu. Linas yra natūralus laidus orui audinys, kuris kaitrią dieną vėsina, o vėsų vakarą šildo, be to po kiekvieno skalbimo audinys dar labiau minkštėja. Taip pat, linas yra tvarus ir ekologiškas, gamtai neturintis jokio žalingo poveikio audinys, o šiais masinio vartojimo laikais, sąmoningumas ir atsakingas vartojimas yra kiekvieno iš mūsų pareiga.

Taigi, pasiraitojam rankoves ir laukiame Jūsų užsakymų. Mes pamilome šią kolekciją, tikiuosi pamilsite ir Jūs.

 

Laiminga ligi debesų,

GlosStyle įkūrėja Daiva

Komentarai

Palikite savo komentarą